Pasta

Τορτελίνια με Τόνο και Τυρί Κρέμα

Ήμουν, που λες, home alone αφού ο σύζυγος έλειπε στη δουλεία για 24 ώρες. Που σημαίνει ατελείωτη ώρα να δω την αγαπημένη μου σειρά – έχω κολλήσει με τη νέα σεζόν του New Girl – comfort food και αραλίκι! Παρόλο το πολυάσχολο πρόγραμμα στα μισά της μέρας μου λείπει ο άνθρωπός μου φοβερά κι έτσι στρέφομαι στο φαγητό! Λογικό, ε; Comfort food για μένα σημαίνει ζυμαρικά ή κάτι με πατάτες! Αυτή τη φορά, μια σακουλίτσα τορτελίνια μου φώναζε «Βράσε μας! Βράσε μας!» κι έτσι έκανα! Για μια πεντανόστιμη συνταγή, σχετικά light, με λεμονένια, κρεμώδη γεύση με νότες βασιλικού. Σλουυυρπ!

dav

 

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ:

  • 1 σακουλάκι τορτελίνια με τυρί
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 125 γρ τυρί κρέμα
  • 1 κονσέρβα τόνου σε νερό, στραγγισμένη
  • 20 φύλλα φρέσκου βασιλικού ή 2 κουτ. γλυκού αποξηραμένο
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • αλατοπίπερο

 

ΠΩΣ:

  1. Βράζεις τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες τους.
  2. Τα σουρώνεις και τα βάζεις κάτω από τρεχούμενο νερό να κρυώσουν.
  3. Στην ίδια κατσαρόλα που τα έβρασες, σε χαμηλή φωτιά, ρίχνεις λαδάκι να ζεσταθεί και τα ζεματίσεις.
  4. Προσθέτεις το τυρί, το λεμόνι, τον βασιλικό, τον τόνο κι αλατοπίπερο κι ανακατεύεις πολύ ελαφρά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
  5. Σβήνεις και τρως κατευθείαν από την κατσαρόλα!!!!

 

davdav

Θα την φας όλη την κατσαρόλα, το βλέπω εγώ!

Love,

Evgenia ♥♥♥

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s